Luxul n-are limita cand vine vorba de apartamente

apartamente-de-luxCare e diferenta dintre un apartament al unui om obisnuit, cu salariu maricel, si unul al unui individ care castiga cat sa-si ia 20 de masini, lunar? Luxul. Asta deosebeste omul de rand de omul cu multi bani. Desi luxul astazi e o chestiune interpretabila, sunt multi cei care au bani si incearca pe cat se poate, pana la opulenta, sa fie in centrul atentiei si sa lase cat mai multe guri cascate la fiecare vizita a prietenilor, rudelor. Brooklyn, New York, ultimul etaj al unei cladiri cu o istorie frumoasa. Aici poate fi vazut cel mai luxos apartament intalnit pe planeta. Vechiul turn cu ceas adaposteste un triplex-adica apartament cu trei nivele-de 18 milioane de dolari, intinzandu-se pe mai mult de 600 de metri patrati.

In interior, orbesti, clar. 11 camere, patru bai, 3 dormitoare, bucatarie, living spatios, enorm, ce spunem noi spatios, camera speciala pentru relaxare dupa o zi de dementiala la locul de munca, si dining, evident. Patru ceasuri din sticla de patru metri de pe pereti te lasa sa te rotesti de jur imprejur si sa vezi dintr-un foc tot orasul. De exemplu, daca faci baie in cada poti sa intorci privirea usor si sa te relaxezi uitandu-te la statuia Libertatii si podul Manhattan, iar terasa iti da o priveliste impresionanta: te uiti direct la Empire State Building. Ce, vi se pare mult? Asta e doar praful de pe toba. Pe jos e piatra naturala, incalzire din pardoseala, bai ca la SPA, aer conditionat de ultima generatie, protectie 100% impotriva radiatiilor solare, mozaic de sticla unicat si control digital integrat in sistemul din intreaga casa. Ce, tot vi se pare ca e prea mult? Nicio problema, prin mijlocul apartamentului trece un lift perfect transparent care te duce la ce etaj din cele trei doresti. La final, sa mai spunem ca mobila e unicat si ea, din lemn foarte scump, piese somptuoase, adaptate cromatic intregului design al camerelor cu finisaje de lux.

Daca as fi in locul dvs. v-as dori sa strangeti atat de multi bani in viitor incat sa va permiteti sa-l cumparati. Dar, stiind ca nu prea e posibil, va doresc macar sa ajungeti sa stati in chirie doua, trei saptamani in acest lux orbitor pentru a vedea cum e sa fi barosan.

Posted in Analiza imobiliara. Tagged with , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *