Cu cat se pot inchiria apartamentele in 2013

Preturile chiriilor difera nu numai de la oras la oras, tipul de apartament ci si in functie de perioada in care se doreste sa se inchirieze.

pret-inchiriere-apartamentIntr-o piata aflata inca in curs de dezvoltare si stabilizare, proprietarii incearca sa-si mentina preturile in functie de cererea clientilor, oferind si diverse facilitati viitorilor chiriasi. Proprietarii au inteles ca, o locuinta oferita spre inchiriere cu cat mai multe facilitati poate oferi un pret putin mai bun fata de restul, ei venind cu tot felulul de oferte ce tenteaza viitorii chiriasi.

Pe primul loc aflat in topul chiriilor atat ca pret cat si ca cerere se afla Capitala, datorita diverselor oportunitati pe care orasul le ofera, de la cele dedicate studiilor pana la cele care vizeaza locurile de munca.

In Bucuresti, chiria medie a unei garsoniere este de 200 de euro in functie de zona in care se inchiriaza, pretul fiind mai scazut cu zece procente fata de aceeasi perioada a anului trecut. In ceea ce priveste preturile chiriilor apartamentelor cu doua camere, acestea nu s-au modificat major fata de anul trecut, ele regasindu-se la aproximativ 250 de euro. Chiriile au crescut insa, la apartamentele cu trei camere, daca anul trecut acestea puteau fi inchiriate cu suma de 250 euro, anul acesta pretul oferit pe chiria unui apartament de acest gen este de 320 euro.

In ceea ce priveste orasele de provincie preturile chiriilor s-au modificat si ele, astfel ca, in Cluj Napoca, o garsoniera poate fi inchiriata cu suma de 150 de euro pe luna, pretul scazand putin fata de anul anterior, apartamentele cu 2 camere avand un pret de inchiriere mediu de 170 euro, anul trecut un chirias fiind nevoit sa scoata din buzunar aproximativ 200 de euro pentru acelasi tip de apartament.

 

Posted in Noutati Imobiliare. Tagged with , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *